Dizart doo je oficijalni zastupnik za  SprutCAM i IRS ROBOTICS za Bosnu i Herzegovinu, Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru i Makedoniju

SprutCAM

SprutCAM je namijenjen upotrebi u svim sektorima industrijske proizvodnje gdje se CNC mašine ili roboti koriste za obradu materijala obradom, 3D štampanjem, zavarivanjem ili rezanjem.
SprutCAM se može koristiti za većinu CNC strojeva i robota, bez obzira na složenost, proizvođača, tipa CNC mašine  ili veličinu.
SprutCAM može generirati nc kodove za izradu pojedinih komada, kalupa, prototipova, obrazaca graviranja natpisa, slika itd.
SprutCAM koriste velike kompanije sa mnogo CNC mašina i male kompanije sa samo jednom ili dvije mašine.
Sa SprutCAM Robot možete programirati bilo koji industrijski robot off line iz jedne radne okoline, bez obzira na veličinu ili proizvođača.
Vrlo je učinkovito rješenje za  složenie 3D pokrete bez sudara za 6 ili više osa.
Nije potrebno transformirati pokrete s 5 osa u 6 ili više pokreta robota pomoću eksternog programa.
SprutCAM Robot je rješenje za efikasnu upotrebu industrijskih robota.Za različite industrije poput drveta i plastike, ova je kombinacija vrlo zanimljiva proračunska alternativa skupocjenim obradnim centrima s 5 osa.

CadCAM store

CADCAMstore je distributer  SprutCAM Tech LTD u Beneluksu, Francuskoj i bivšoj Jugoslaviji.

Pored toga, CADCAMstore ima partnerstvo s IRS Robotics i DamenCNC, ovaj kolektiv se bavi pružanjem rješenja u glodanju i  3D printanju  robotom , koje isporučuju širom svijeta.

CADCAMstore se nalazi u Nizozemskoj.

IRSROBOTICS

Team IRS Robotics® jedan je od najvećih svjetskih dobavljača obnovljenih industrijskih robota poznatih marki. Osim toga, IRS isporučuje rezervne dijelove za robote i uslugu servisa na robotima marki ABB, Fanuc i KUKA. Drugo dio aktivnosti je pružanje savjeta i obuke za rad na robotima. 

Kontaktirajte nas

Park Safet Zajko, Halilovići 45, Sarajevo 71000

+387 61 131 536

info@dizart.edu.ba